• |
  • |


Cum comand

Pasul 1

Iti alegi tipul de anvelopa dorit: anvelope iarna, anvelope vara sau anvelope all season, dupa care un anumit model de la un producator.

Pasul 2

Odata adaugate produsele in cos, ai in partea de sus a site-ului: Finalizeaza comanda. Vor aparea trei optiuni: Comanda rapida, Comanda detaliata sau Am deja cont.

Comanda rapida – iti lasi datele de contact: nume, telefon si email, iar noi te vom contacta pentru a-ti cere restul de informatii necesare pentru finalizarea comenzii.

Comanda detaliata – va trebui sa completezi cateva campuri cu informatii prin intermediul carora se va putea realiza facturarea. Datele vor fi pastrate si nu va mai trebui sa le completezi din nou la viitoarea comanda.

Am deja cont – daca ti-ai mai facut si altadata cont pe site, nu trebuie decat sa te loghezi si sa comanzi ceea ce iti doresti. Astfel, totul e rapid si simplu!

Pasul 3

Alege modalitatea de plata dorita: ramburs sau prin ordin de plata (OP)

Ramburs – vei plati banii pentru anvelopele comandate de tine pe internet in momentul in care curierul ajunge la tine acasa.

Ordin de plata – plata se face pe baza unui document emis de o banca, iar banii vor fi livrati intr-un anumit cont specificat pe ordin.