• |
  • |


Termeni si conditii

Accesand site-ul www.anve.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare detaliate in continuare. Acestea sunt conditiile in care puteti folosi site-ul www.anve.ro, cat si continutul/serviciile online disponibile pe acesta. 
 
1. Administrator al site-ului
1.1 Acest site web este administrat de SC ETCETERING SRL (denumit in continuare ETCETERING, noi, ne, noastre, sau ale noastre).
1.2 Datele de identificare ale firmei noastre sunt:
SC ETCETERING SRL 
Bucuresti, Str. Rezonantei nr 1-3, bl. 15-16, sc. D, et. 1, Sector 4 
J40/6141/2011
CUI 28511536
Capital social 990 lei.
Pentru a ne contacta va rugam folositi numerele de telefon sau adresa de e-mail afisate in pagina contact.

2. Definitii
2.1 Termenii utilizati in Termeni si conditii se definesc astfel:
- utilizator sau dumneavoastra sau cumparator reprezinta orice persoana care acceseaza site-ul www.anve.ro si utilizeaza oricare din paginile acestuia in scop informativ sau in scopul plasarii unei comenzi.
- Site sau website sau pagina de internet - reprezinta ansamblul/ sistemul paginilor www accesibile pe internet la adresa http://www.anve.ro (pagina principala si paginile web subliniate) sau alte informatii colectate si/sau aplicatii puse la dispozitie prin intermediul serviciilor site-ului si disponibile pentru acces prin intermediul retelelor legate fizic sau fara fir, prin unitati de acces precum PC-uri, computere laptop, telefoane mobile, PDA sau alte aparate prin intermediul retelei. 
-servicii – reprezinta orice functiuni, facilitati, aplicatii, informatii, baze de date sau alte servicii disponibile prin acest site.
 
3. Permisivitatea utilizarii
3.1 Prin utilizarea Serviciilor intelegeti si sunteti de acord ca textele, informatiile, datele, graficele, imaginile, inregistrarile audio, video, desenele, organizarea generala, compilarea, meta data, reclamele si toate celelalte elemente ce pot fi protejate intelectual ("Continutul site-ului") puse la dispozitie prin intermediul Serviciilor sunt proprietatea anve.ro, a celor care fac reclama sau a tertelor parti, denumiti in continuare prin termenul generic de "Furnizori de Informatie " si sunt protejate de legile de copyright si proprietate intelectuala.
 
4. Restrictii de utilizare
4.1 Nu puteti folosi www.anve.ro in scopuri ilegale. Cu exceptia cazului in care aveti acordul nostru prealabil exprimat in scris nu puteti copia, reproduce, publica, transmite, modifica, adapta, creea opere derivate, stoca, arhiva, expune catre public, sau exploata in orice mod comercial continutul site-ului www.anve.ro.
 
5. Modificarea Site-ului
5.1. ETCETERING isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe www.anve.ro,
potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.
5.2. ETCETERING isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment de pe Site orice informatie sau de a suspenda pe durata decisa discretionar de catre www.anve.ro dreptul utilizatorului de a folosi, in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul sau sectiuni ale Site-ului, din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la primirea oricarei reclamatii sau acuzatii din partea oricaror terti sau autoritati, sau in orice alt caz in care ETCETERING considera ca utilizatorul a incalcat oricare prevederi din Termeni si conditii ori exista suspiciuni in acest sens. In toate cazurile in care ETCETERING va aplica oricare dintre masurile mai sus prevazute, va avea dreptul sa justifice masura daca va considera acest lucru necesar sau oportun, fara a avea nicio obligatie in acest sens.
5.3. Utilizatorii accepta, in mod expres, ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite prin intermediul site-ului www.anve.ro semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care utilizatorii au obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul document, au obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre.
 
6. Oferirea serviciului "asa cum este"
6.1. Serviciile oferite de catre www.anve.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, si fara nicio raspundere din partea www.anve.ro in legatura cu acestea.
6.2. ETCETERING nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. ETCETERING nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui Site. ETCETERING nu garanteaza faptul ca site-ul www.anve.ro prezinta siguranta fata de virusi informatici sau alte amenintari. Folosirea datelor si a informatiilor continute de site, este o decizie voluntara a utilizatorului.
6.3. Etcetering precizeaza in mod expres faptul ca nu ia parte activ la procesul de vanzare, fiind doar un intermediar intre Vanzator si Cumparator (utilizator). Comenzile plasate de catre utilizatori pe site-ul www.anve.ro vor fi transmise vanzatorului. Astfel, in cazul in care veti achizitiona produse prin intermediul  site-ul www.anve.ro,  contractul dumneavoastra pentru produsele achizitionate va fi incheiat cu vanzatorul  si nu cu administratorul site-ului www.anve.ro. Etcetering nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la calitatea produselor oferite de Vanzator. Plata produselor achizitionate de catre client se face catre Vanzator, iar vanzatorul poarta intreaga raspundere atat pentru onorarea comenzilor provenite prin intermediul site-ulului www.anve.ro, cat si pentru orice actiuni ulterioare ce decurg din actul de vanzare-cumparare (livrare, garantie, service, etc.). In situatia in care un client va dori sa achite online - prin intermediul serviciului de plata pus la dispozitie de catre Etcetering pe site-ul www.anve.ro - produsele comandate comercializate de catre Vanzator, Etcetering va debita de pe cardul Cumparatorilor in numele Vanzatorului suma aferenta produselor achizitionate asa cum este aceasta specificata in oferta publicata pe website. Documentul fiscal (chitanta/factura/bon fiscal) catre Cumparatori va fi emis direct de catre Vanzator.
6.4. Site-ul www.anve.ro poate contine legaturi catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece www.anve.ro nu are niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, prin utilizarea Site-ului sunteti de acord ca www.anve.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri sau resurse. De asemenea, ETCETERING nu are niciun control asupra tarifelor afisate pe site, acestea putand fi modificate in orice moment de catre furnizori, in consecinta ETCETERING nu poate fi trasa la raspundere pentru diferentele de pret aparute la momente diferite pe site si in campaniile publicitare (reclame, campanii email, etc.).
6.5. Prin accesarea site-ului www.anve.ro sunteti de acord in mod expres sa ne exonerati de raspundere pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra a clauzelor din prezentul Termeni si conditii.
Totodata, sunteti de acord asupra faptului ca administratorul site-ul www.anve.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru orice pierdere ce poate fi asociata cu afacerea dumneavoastra sau cu alegerile privind investitiile (incluzand pierderile din profituri sau pierderile de confidentialitate ori pierderi de date) sau care se pot naste din folosinta www.anve.ro.
In plus, sunteti de asemenea de acord asupra faptului ca ETCETERING nu poate fi tinut responsabil pentru nici o dauna indirecta, speciala, consecventa incidenta, punitiva sau exemplificativa, de orice tip nascuta in legatura cu folosirea www.anve.ro.
 
7. Clauze cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal
7.1 SC ETCETERING SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 16614.
7.2 Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate pentru aplicarea la serviciile si produsele prezentate in continutul site-ului, precum si in scop de reclama, marketing si publicitate sau pentru servicii de comunicatii electronice.
7.3 Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre ETCETERING SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerilor contractuali ai operatorului, furnizorilor de servicii sau bunuri, pentru serviciile careia persoana vizata a aplicat.
7.4 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.  Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa contact@anve.ro.
7.5 Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

8.Legile aplicabile
8.1 Aceste conditii de utilizare vor fi guvernate si folosite in concordanta cu legile romanesti.
 
9.Dispozitii finale
9.1 Utilizand Serviciile noastre in continuare, va dati acordul sa respectati termenii si conditiile prezentate.
9.2 Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginii de internet www.anve.ro este acceptarea de catre dumneavoastra a prezentelor prevederi din Termeni si conditii.
9.3 Daca nu sunteti de acord cu acesti temeni si conditii, www.anve.ro nu doreste sa va ofere acces la Serviciile sale si in consecinta va rugam sa nu mai accesati aceste Servicii in continuare.
9.4 Administratorul site-ului poate schimba, modifica sau retrage orice parte din www.anve.ro in orice moment (fara o prealabila notificare catre dumneavoastra) si poate de asemenea schimba continutul termenilor si conditiilor de utilizare. Va recomandam sa verificati cu regularitate sectiunea "Termeni si Conditii de utilizare" pentru a vedea daca au fost facute schimbari. Accesare/folosirea www.anve.ro dupa afisarea schimbarilor reprezinta acceptarea neconditionata a dumneavoastra fata de modificarile intervenite.